sobota 3. září 2016

MEO Sons do Mar

Večer jsme vyrazili na festival Sons do Mar do přilehlého parku svaté Kateřiny. Lístky jsme výhodně koupili v akci 1+1 zdarma nikoli od pouličního prodejce, ale přímo v prodejně největšího operátora MEO. V prodejně jsme si koupili SIM kartu s daty, hovory a SMS a dneska nám ji po půlhodinovém chatu s centrálou prodavač i zprovoznil (mám číslo +351 969 666 750). Takže máme internety v mobilu! To se doufám bude hodit, až budeme používat Waze v autě, které bychom měli mít k dispozici od 5. 9.

Ale zpět k festivalu. Tedy, nebyl to zrovna největší festival, spíš tři navazující koncerty v Portugalsku známých interpretů. My jsme o nich, k velkému překvapení prodejkyně lístků, nikdy neslyšeli. Posuďte sami, zpěváci se jmenují: C4 Pedro, Miguel Araújo a Cuca Roseta. Koncert měl začít v šest, ale bohužel jsme to nějak nepochopili. V šest se totiž otevřely brány zahrad. První zpěvačka, Cuca Roseta, začla hrát až chvilku po osmé.

Cuca Roseta
Vydrželi jsme celý koncert Portugalských cajdáků a poslechli si i pár úplně jiných cajdáků od Miguela.

Miguel Araújo

Na Pedra jsme už nečekali. Kdo ví, co to C4 před jeho jménem doopravdy znamená. Prý je z Angoly.

Na "festivalu" nás zarazilo to, že na něm byl jen jeden stánek s jídlem. Jelikož jsme přišli hodně brzo, nestáli jsme moc dlouhou frontu, ale ti, co přišli na čas, si tedy museli na jídlo dost počkat.

Dále byly k dispozici dva bary, které nalévaly pivo do 2dcl kelímků. To asi nepotřebuje komentář. V Česku vypadají festivaly opravdu jinak. Zejména z toho konzumačního hlediska. Tady to vypadalo, jako kdyby si lidi snad opravdu šli jenom poslechnout ty kapely…

1 komentář:

  1. Na toho Pedra jste si mohli počkat, C4 je model auta, bál bych se jen pokud by se jmenoval AK47 Pedro....

    OdpovědětVymazat